Postkasseskilter

For et mer helhetlig og gjennomført inngangsparti ønsker borettslaget at alle benytter lik type navneskilt på postkassene.

Vi tar nå en ny runde med opprydning i postkasseskilter, med frist 14. mai.

Etter fristen vil det bli bestilt for beboers regning til de postkassene som ikke er oppdatert basert på navnelisten ved ringeklokka, uten ansvar for feil. Det kan i så fall hende faktureringsgebyr fra Obos tilkommer. Bestill derfor helst selv i god tid for å unngå å måtte betale ekstra for noe som kanskje ikke blir riktig.

Skiltene som passer er i standardstørrelse 58x94mm med hvit bakgrunn. Disse kan bestilles rimelig og med kort leveringstid fra f eks skiltservice.com og heter «Standard postkasseskilt Sandbergkassen, hvit plate med svart skrift».

Vi ber alle beboere om å oppdatere dette på egen hånd, så er sjansen best for å få skiltet slik man ønsker.