Ferdigstilte balkonger over Brinken

Vi har gjennomført sluttbefaring og overtakelse av balkongene som henger på vestre fasade/over Brinken. Disse balkongene er ferdigstilt og kan nå tas i bruk.

For dere som bor i disse leilighetene, gjennomfør gjerne en inspeksjon og se at alt er i orden. Hvis dere oppdager feil eller mangler som må utbedres, kontakt styret.

I forbindelse med at de nye balkongene tas i bruk minner vi om at borettslagets husordensregler også gjelder på disse arealene:

  • Generell nattero etter klokken 23:00.
  • Av hensyn til naboer og ventilasjon er røyking fortsatt kun tillatt på takterrassen. Som fra før gjelder røykeforbud fra vinduer og franske balkonger, nå også på balkonger.
  • Det ikke er tillatt å grille på balkongene på grunn av brannfare og sjenerende matos, men nye grillfasiliteter kommer snart på takterrassen.
  • Fasadeendring i form av folie/avskjerming må godkjennes av borettslaget på forhånd.

For sikkerhets skyld ber vi beboere om at plantekasser, pyntegjenstander og liknende henges på innsiden av balkongrekkverket, og ikke på yttersiden der gjenstander kan falle ned på fortauet. Videre foreslår vi at de som ønsker å montere flagg setter holderen for dette på murveggen over balkongrekkverket, og ikke monterer i selve glassrekkverket.