Takterrassen

På generalforsamlingen i 2017 ble det vedtatt at borettslaget skal samle inn 150.000 kr til oppussing av takterrassen. Innsamlingen er nå avsluttet og styret er i gang med utføring av arbeidet.I uke 28-30 vil det være elektrikere til stede som skal legge opp kabler til takterrassen slik at vi får strømuttak, WiFi, varmelamper og lys under taket på takterrassen. Siden det er svært lytt ned til bakgården fra takterrassen vil varmelampene vil være tidsstyrt slik at de kan brukes frem til kl 23.30 for å unngå at kveldene blir alt for lange.

Fremover de neste ukene vil vi også få levert møbler som betydelig utvider antall sitteplasser på takterrassen. Vi investerer i 4 runde sittegrupper som rommer 8 personer hver og kommer med ryggstøtte. I tillegg til sittegruppene settes det av et eget område til solsenger som er gode å ligge på, selv uten pute siden det blir vanskelig å opprettholde puteordning i praksis, men du er velkommen til å ta med egen pute eller håndkle når du benytter deg av disse.

446239_pb bahamas-solsengsett-inkl-sidebord-219954

Vi vil også skifte ut og utvide taket slik at det dekker hele området for takkonstruksjonen noe som gir mer og bedre ly på regnværsdager. Det blir også i første omgang satt opp 3 paller med jord til dyrking av planter, urter og grønt for beboere som ønsker en felles urtehage. Vi ønsker å teste ut denne som en åpen ordning med fri tilgang, men dersom det blir svært populært er det rom for utvidelse på sikt.

Det skjer mye spennende med takterrassen fremover og vi beklager at alt ikke er på plass enda, men det har vært tidskrevende og vi har vært igjennom mange prosesser for å skape en best mulig felles plass for oss som bor i Normannsgata 4. Det vi gleder oss mest til er å se hvor mye mer vi kan bruke fellesområdene våre og at de kommer til nytte for alle!

PS: Vi setter stor pris på om du har mulighet til å være med å bære opp, sette sammen og male møblene når de kommer. Det vil bli sendt ut en uforpliktende innkalling når dato er klar. 

Håper vi sees på takterrassen!

Mvh styret