Vår i borettslaget

Endelig vår! Tulipanene og krokusene vokser og spirer i blomsterbedene. Plenen er fuktig og sårbar mens det gror. Vi vektlegger et pent indre gårdsrom og ber alle om å vise hensyn. Bomiljøet vårt er alles ansvar.

borettslaget_vår

Ikke tråkk på plenen og i blomsterbedene.

Vi minner om at røyking kun er tillatt på takterrassen. Utearealene, trappehus/heis og svalgangene skal holdes ryddig og fri for sneiper og annet avfall. Sykler, barnevogn og større gjenstander skal heller ikke plasseres her på grunn av brannvernet/rømningsvei.

Kjæledyrene våre skal være under tilsyn og ikke gjøre sitt fornøden i borettslaget. Det finnes mange flotte ute- og turområder i umiddelbar nærhet!

I mai skal vi ha dugnad og gjøre borettslaget vårt enda renere og penere. Vi skal også unne oss en pust i bakken med sosialt samvær og noe å spise.

Vi kommer snart med mer informasjon.