Vår i borettslaget

Endelig vår! Tulipanene og krokusene vokser og spirer i blomsterbedene. Plenen er fuktig og sårbar mens det gror. Vi vektlegger et pent indre gårdsrom og ber alle om å vise hensyn. Bomiljøet vårt er alles ansvar.

borettslaget_vår

Ikke tråkk på plenen og i blomsterbedene.

Vi minner om at røyking kun er tillatt på takterrassen. Utearealene, trappehus/heis og svalgangene skal holdes ryddig og fri for sneiper og annet avfall. Sykler, barnevogn og større gjenstander skal heller ikke plasseres her på grunn av brannvernet/rømningsvei.

Kjæledyrene våre skal være under tilsyn og ikke gjøre sitt fornøden i borettslaget. Det finnes mange flotte ute- og turområder i umiddelbar nærhet!

I mai skal vi ha dugnad og gjøre borettslaget vårt enda renere og penere. Vi skal også unne oss en pust i bakken med sosialt samvær og noe å spise.

Vi kommer snart med mer informasjon.

 

 

Garasjerengjøring 4. april

Fredag 4. april skal garasjen vårrengjøres! Det vil si feiing og spyling.

Rengjøringen pågår i tidsrommet kl. 08 – 17, og da må garasjen være helt tom for biler og sykler. Vi ber dere derfor om å flytte disse i god tid. Sykler hensettes i kjellerboden, eller inne i leilighetene.

Vi gjør oppmerksom på at verken borettslaget eller rengjøringsfirmaet er ansvarlig for evt. skader som måtte oppstå dersom biler og sykler ikke er blitt flyttet.

Tusen takk for hjelpen!