Kontroll av brannslukkere

Borettslaget skal gjennomføre 5-års kontroll av leilighetens brannslukkingsapparat. Kontrollen er påkrevd og skal gjennomføres for alle.

Kontrolløren kommer til Normannsgata torsdag 30. mai kl. 08.30.

Sett ut apparatet utenfor døren og det vil bli kontrollert. Kan du ikke gjøre det selv så ber vi om at du allierer deg med en nabo.

Hvis du ikke møter på kontroll en av disse dagene vil styret kreve dokumentasjon på at du selv har gjennomført kontrollen hos et autorisert firma innen 1. august 2013. Kostnaden med dette må du da selv betale.

Røykvarslere vil ikke bli kontrollert, men vi vil samtidig minne alle beboere på at man selv er ansvarlig for kontroll og montering av røykvarslere i leiligheten, og foreslår å bruke anledningen til å kontrollere disse på egen hånd.

Opprydning, sykler og boder

I forbindelse med vasking av garasjen har en del sykler blitt flyttet inn ved tanken i garasjen. Vi ber nå alle om å flytte syklene sine tilbake til stativene der de skal stå. For å få ryddet opp i forlatte sykler vil de syklene som ikke er flyttet innen 14. mai bli fjernet eller kastet.

I kjellerbodene er det enkelte som har tatt seg til rette og lagt beslag på andre leiligheters boder. Dette må ryddes opp i slik at alle boder kan benyttes av rettmessig leilighet. Der leilighetsnummeret over boden har blitt fjernet må dette settes på plass igjen. Boder som ikke er merket eller frigjort innen 14. mai vil bli ryddet.