About Styret

Dette er websiten til Normannsgata 4 borettslag. Her vil du finne nyttig informasjon om borettslaget, ny informasjon og det du ellers trenger å vite.

Manglende søppeltømming

Som det sikkert har blitt lagt merke til er det for tiden mye søppel (særlig papir) inne i søppelrommet vårt. Kommunen har for tiden store problemer over hele byen med henting av søppel og vi ser ut til å ha blitt rammet også. Årsaken er at et nytt selskap skal ta over henting av avfall og sliter med innkjøringen. De lover at det raskt skal bli ordnet opp i, men det er lite vi kan gjøre annet enn å klage.

Inntil papiravfallet blir hentet ber vi beboerne om å ikke overfylle rommet ytterligere med papir. Vi vet ikke når det vil bli hentet, men vi håper det blir gjort snart. Vi beklager problemene det medfører.

Klager kan rettes til kommunen: https://www.oslo.kommune.no/avfall-og-gjenvinning/meld-fra-om-manglende-henting/

Endring av TV-løsning

Borettslaget har undersøkt alternativer til dagens TV-løsning, og etter en testperiode har vi nå valgt å skifte til digital-TV fra RiksTV. For hver leilighet betyr det ny mottakerboks, og første mulighet til å få denne er allerede fredag 24/6.

Representanter fra RiksTV kommer utover ettermiddag/kveld til å ringe på hver leilighet for å dele ut mottaker og ved behov hjelpe med oppkobling. De gamle mottakerne blir samtidig samlet inn.

For de som ikke er hjemme denne dagen blir det ny anledning onsdag 29/6, og deretter mulighet til å hente hos en kontaktperson i borettslaget.

Kanalene og tjenestene er som beskrevet her https://www.rikstv.no/produkter/kanalpakker/rikspakken/, men til samme pris som for dagens løsning. Testperioden har gitt inntrykk av en moden og velfungerende tjeneste, og vi håper alle blir fornøyd med resultatet.

Direktenummer for telefonsupport i forbindelse med installasjon er 21022713.

Rent og pent

Svalgangene, hellene i gårdsrommet/på takterrasssen og pergolaen på taket er blitt grundig rengjort med høytrykkspiler. i tillegg er det blitt plantet mange nye blomster i blomsterkassene. Nå ser det virkelig bra ut i borettslaget!

pergola_vaskVi oppfordrer alle til å holde det rent og pent rett utenfor leiligheten sin og i fellesområdene.

Vis hensyn på takterrassen, slik at alle kan hygge seg. Husk å ta avfall med deg når du forlater takterrassen. Kull grill er ikke tillatt på grunn av brannfare.

Svalgangene og indre gårdsrom er røykfrie områder.

Ingen gjenstander skal legges igjen på søppelrommet eller i fellesområdene.

Vi ønsker alle en riktig fin sommer.

 

 

Dugnad 7. juni

Vi planlegger å holde årets opprydning 7. juni, fra klokken 12, og håper så mange som mulig har lyst til å delta.

Vi inviterer alle beboere, både eiere og leietagere, til å bli med slik at vi i fellesskap kan gjøre Normannsgata 4 til et rent, ryddig og trivelig sted å bo.

Det finnes arbeidsoppgaver som passer til alle! Vi skal bl.a luke på plenen, rydde og male.

Når vi er ferdig blir det mulighet for litt sosial samvær på takterrassen hvis været er bra.

Velkommen!

Vår i borettslaget

Endelig vår! Tulipanene og krokusene vokser og spirer i blomsterbedene. Plenen er fuktig og sårbar mens det gror. Vi vektlegger et pent indre gårdsrom og ber alle om å vise hensyn. Bomiljøet vårt er alles ansvar.

borettslaget_vår

Ikke tråkk på plenen og i blomsterbedene.

Vi minner om at røyking kun er tillatt på takterrassen. Utearealene, trappehus/heis og svalgangene skal holdes ryddig og fri for sneiper og annet avfall. Sykler, barnevogn og større gjenstander skal heller ikke plasseres her på grunn av brannvernet/rømningsvei.

Kjæledyrene våre skal være under tilsyn og ikke gjøre sitt fornøden i borettslaget. Det finnes mange flotte ute- og turområder i umiddelbar nærhet!

I mai skal vi ha dugnad og gjøre borettslaget vårt enda renere og penere. Vi skal også unne oss en pust i bakken med sosialt samvær og noe å spise.

Vi kommer snart med mer informasjon.

 

 

Garasjerengjøring 4. april

Fredag 4. april skal garasjen vårrengjøres! Det vil si feiing og spyling.

Rengjøringen pågår i tidsrommet kl. 08 – 17, og da må garasjen være helt tom for biler og sykler. Vi ber dere derfor om å flytte disse i god tid. Sykler hensettes i kjellerboden, eller inne i leilighetene.

Vi gjør oppmerksom på at verken borettslaget eller rengjøringsfirmaet er ansvarlig for evt. skader som måtte oppstå dersom biler og sykler ikke er blitt flyttet.

Tusen takk for hjelpen!

Kontroll av brannslukkere

Borettslaget skal gjennomføre 5-års kontroll av leilighetens brannslukkingsapparat. Kontrollen er påkrevd og skal gjennomføres for alle.

Kontrolløren kommer til Normannsgata torsdag 30. mai kl. 08.30.

Sett ut apparatet utenfor døren og det vil bli kontrollert. Kan du ikke gjøre det selv så ber vi om at du allierer deg med en nabo.

Hvis du ikke møter på kontroll en av disse dagene vil styret kreve dokumentasjon på at du selv har gjennomført kontrollen hos et autorisert firma innen 1. august 2013. Kostnaden med dette må du da selv betale.

Røykvarslere vil ikke bli kontrollert, men vi vil samtidig minne alle beboere på at man selv er ansvarlig for kontroll og montering av røykvarslere i leiligheten, og foreslår å bruke anledningen til å kontrollere disse på egen hånd.

Opprydning, sykler og boder

I forbindelse med vasking av garasjen har en del sykler blitt flyttet inn ved tanken i garasjen. Vi ber nå alle om å flytte syklene sine tilbake til stativene der de skal stå. For å få ryddet opp i forlatte sykler vil de syklene som ikke er flyttet innen 14. mai bli fjernet eller kastet.

I kjellerbodene er det enkelte som har tatt seg til rette og lagt beslag på andre leiligheters boder. Dette må ryddes opp i slik at alle boder kan benyttes av rettmessig leilighet. Der leilighetsnummeret over boden har blitt fjernet må dette settes på plass igjen. Boder som ikke er merket eller frigjort innen 14. mai vil bli ryddet.

Dugnad

Vi planlegger å holde årets våropprydning tirsdag 30/4 klokken 18, og håper så mange som mulig har lyst til å delta.

Vi inviterer alle beboere til å delta slik at vi i fellesskap kan gjøre Normannsgata 4 til et rent, ryddig og trivelig sted å bo. Både leietakere og eiere oppfordres til å bli med.

Når vi er ferdig blir det mulighet for litt sosial samvær på takterrassen, borettslaget spanderer enkel bevertning.